11.15.2011

...Dust PC's n' Mopping....

...Copied...


"In data de 15 noiembrie in jurul orei 10 a inceput desfasurarea proiectului. Elevii au fost impartiti in 2 echipe de cate 5 elevi. Scopul activitatii a fost curatarea unei zone in laborator.

Prima echipa a fost echipa activa formata din Galea Ioana, Varga Melinda,Torok Camelia, Drobota Ovidiu si Brata Radu. Scopul echipei active a fost sa faca curatenie.

A doua echipa a fost echipa pasiva si a fost formata din Timisan Alexandra, Brandas Razvan, Cardos Razvan, Varga Ioana si Sanader Sorin. Scopul echipei a fost sa observe activitatea primei echipe.

Sefa primei echipe a fost Galea Ioana. Ea le-a dat membrilor echipei ei cate o sarcina. Torok Camelia a sters monitoarele, tastaturile si mesele de praf. Drobota Ovidiu si Brata Radu au curatat unitatile centrale in interior. Varga Melinda a maturat si a ajutat stersul de praf al tastaturilor. Galea Ioana a aspirat scaunele si a ajutat la ajutat Brata Radu la demontatul calculatoarelor. Drobota Ovidiu a pus mesele la loc ajutat de Sanader Sorin.

In final intreaga echipa a pus calculatoarele la locul lor verificand daca au acces la internet. Galea Ioana a aspirat covorul iar activitatea primei echipe s-a incheiat.

Ambele echipe au tratat cu seriozitate activitatea si totul a fost gata la ora 11".


Just so you should know these wasn't written by me, I never I mean never ever ever write in romainian on the blog. I was just too lazy to write these article my self, I was busy taking pics.

4 comentarii: